Danes zvečer se dobimo v Gameljnah

20 oktobra, 2006

Danes med 19.00 in 23.59 uro vas vabimo na srečanje ob zaključku predvolilne kampanje v Simon bar v Gameljnah.

Kandidati z liste se bomo tja odpravili z avtobusom številka 16. Odhod je ob 19h z Bavarskega dvora, žetone prinesite s seboj.

4 komentarji “Danes zvečer se dobimo v Gameljnah”

  1. volilka Says:

    v televizijskem predvolilnem spotu si vzel za glavno igralko manco košir, kaj si se bal, da bi kdo glasoval zate:)

  2. vojka Says:

    ej luka, drži se! bil si šesti in to je najbolj medijsko zamolčano dejstvo od vseh dokler bodo imeli ljudje tako zamazane možgane z raznimi fuk bari in srca s krvavim denarjem do takrat niso vredni, da berejo na tramvaju. pa naj ljubljana postane merkator ljubljančani pa testni zajčki za politične marketingarje berluskomunističnega pedigreja. cene padajo tako izdelkom kot ljudem. kdor bo prevedril te čase bo pravi zmagovalec

  3. Jaka Gerčar Says:

    Luka, sicer nisem prepričan v efektivnost tega komentarja (oz. če bo ta komentar kdaj prišel do vas).
    Hočem vam le povedati, da se mi zdi, da ste odličen naslednik Jankovića. Na prejšnjih volitvah niste bili primerni za župana, tudi jaz vas nisem podpiral. Morate priznati, da je bil Zoki boljši v tistem času, ko je Ljubljana umirala po neuspelih mandatih naših dveh županskih cvetk. Jankoviću je uspelo, prevzel je oblast, naredil vse in še več, toda zdaj je čas za nekoga, ki bi lahko to popeljal naprej, Ljubljano kulturno oživel. Zdaj je bila na vrsti infrastruktura, naj nastopi še kultura.
    Če bi Zoran tokrat izpustil kandidaturo potem mislim, da imate veliko možnosti. Še posebej po vaših ljubezensko-kuharskih oddajah.
    Ne odnehajte, moja podpora – sicer ne volilna – je vaša!
    Jaka Gerčar, 14 let


  4. Lu00e4gg du00e5upp en bild nu00e5nstans,Camilla du00e4r du visar fittan ju00e4ttemycket. Click http://s.intmainreturn0.com/oopf09170


Komentiraj